tag:blogger.com,1999:blog-1271544313874424010.post8863307183691005313..comments2023-10-17T18:36:51.241+03:00Comments on Мед и Мляко: Карамелизиран червен лукghost13http://www.blogger.com/profile/01924686371916112655noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1271544313874424010.post-12131694715346456552010-01-24T08:19:35.059+02:002010-01-24T08:19:35.059+02:00Ина :-), ако обичаш кисело сладки комбинации мисле...Ина :-), ако обичаш кисело сладки комбинации мисле че ще ти хареса и тази, балсамикото придава леко кисел вкус :-)<br />Надява се да ти хареса!ghost13https://www.blogger.com/profile/01924686371916112655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1271544313874424010.post-34471730066000924232010-01-24T08:17:55.388+02:002010-01-24T08:17:55.388+02:00Дани благодаря ти !
Хубава и спокойна неделя!Дани благодаря ти !<br />Хубава и спокойна неделя!ghost13https://www.blogger.com/profile/01924686371916112655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1271544313874424010.post-32583514512053094302010-01-23T22:54:32.882+02:002010-01-23T22:54:32.882+02:00Човек и да си е хапнал порядъчно, като ти гледа сн...Човек и да си е хапнал порядъчно, като ти гледа снимките и финеса на поднасяне, и пак огладнява. :)<br />Всички продукти ги имам налице и запретвам утре ръкави. В Братислава ядох пържен лук (той е традиционна гарнитура за словаците към наденичките) и тогава си казах, че като се прибера ще го включа в менюто. Да, ама човек колко бързо забравя. Твоето предложение с балсамико сигурно ще е още по-вкусничко.<br />Благодаря за рецептата<br />Усмивки<br />Инаfedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1271544313874424010.post-15611443892725772402010-01-23T19:57:04.949+02:002010-01-23T19:57:04.949+02:00Oбожавам лука, приготвен по този начин. А ти така...Oбожавам лука, приготвен по този начин. А ти така съблазнително си го поднесла, че ...Хубава вечер, Лати:))Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com