300гр. червено цвекло
1 круша
2 суп. лъжици кашу
400 гр. спанак
малко червен лук
за дресинга:
3 суп.лъжици лимонов сок
1/4 ч.чаша зехтин
1 суп.лъжица мед
щипка сол
щипка червен пипер
щипка черен пипер
Сваряваме цвеклото в посолена вода около 50 мин. или докато омекне. Охлаждаме и го почистваме. Можем да го нарежем на кученца или да го рендосаме. Смесваме цвеклото, спанака, кашуто и червения лук в салатна купа.Смесваме елементите за дресинга и поливаме салатата.
1 круша
2 суп. лъжици кашу
400 гр. спанак
малко червен лук
за дресинга:
3 суп.лъжици лимонов сок
1/4 ч.чаша зехтин
1 суп.лъжица мед
щипка сол
щипка червен пипер
щипка черен пипер
Сваряваме цвеклото в посолена вода около 50 мин. или докато омекне. Охлаждаме и го почистваме. Можем да го нарежем на кученца или да го рендосаме. Смесваме цвеклото, спанака, кашуто и червения лук в салатна купа.Смесваме елементите за дресинга и поливаме салатата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар