1 пюриран банан
1/2 чаена чаша кафява захар
1 чаена лъжица ванилия
1 яйце
1/4 чаена чаша фъстъчено масло
3/4 чаена чаша брашно /а може и 1 ч.чаша, трябва да прецените/
1/2 чаена лъжица бакпулвер
1/2 чаена лъжица сода
щипка сол
1/3 чаена чаша крокан
Загряваме фурната на 180гр. Застиламе си тава та с пекарска хартия.С миксера разбиваме банана, захарта, яйцето, ванилията и фъстъченото масло.В друга купа смесваме брашното, бакпулвера, содата, солта и крокана.Прибавяме ги към фъстъчената смес като смесваме без миксер.Сипваме от сместа върху пекарската хартия със супена лъжица, и печем за 7-10 мин. Изваждаме и охлаждаме.20бр.
Няма коментари:
Публикуване на коментар