неделя, 26 октомври 2008 г.

Дип от козе сирене, розмарин със сладко от смокини




225гр. крема сирене
85гр.козе
2 суп. лъжици свеж розмарин
2 ч.лъжици мед
1 ч.лъжица черен пипер
сладко от смокини

Смесваме 5-те елемента в блендера, до гладка кремообразна смес.Намасляваме си леко 2 купички и разпределяме сместа. Покриваме отгоре купичките с найлоново фолио./може да поставите в самите купички найлоновото фолио, като го разстелете добре, и да се сипе сместа,и като се обърните , само трябва да махните фолиото/Поставяме в хладилника за 2 часа.Обърнете купичките, залейте отгоре със сладкото от смокини, поднесете с черен хляб или кракери.

Няма коментари: