неделя, 26 октомври 2008 г.

Салата с краставици, червен лук, магданоз, копър и сирене



2 средни краставици
1/2 глава червен лук, ситно нарязан
1 / 2 чаена чаша нарязан магданоз
1 / 4 чаена чаша Фета сирене
2 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица пресен лимонов сок
1 чаена лъжица копър
прясно смлян черен пипер на вкус



Обелете краставицата и ги нарежете на четвъртинки.
Нарежете лука на ситно може да използвате чопър. Може да нарежете в чопъра и магданоза.
Комбинирай те краставици, лук и магданоз.
Разбиват заедно зехтин, лимонов сок и копъра и прибавете към в зеленчукова та смес.
Поръсете със сирене и се разбърква леко няколко пъти.
Подправете с прясно смлян черен пипер и сервирайте веднага.

Няма коментари: