около 1 кг пилешки дробчета
2 средни глави лук
4 скилидки чесън
1 суп.лъжица горчица
2-4 суп.лъжици MAGGI- Унисос
1 ч.лъжица черен пипер
1 ч.лъжица чесън на прах
1 ч.лъжица кимион
1/2 ч.лъжица сол
2 големи домата
1 ч.лъжица риган
2 суп.лъжици масло
Измийте дробчетата, под течаща вода, отцедете, поставете в купа, подправете с чесъна на прах, черния пипер, кимиона, солта, Унисоса и горчицата, смесете добре.
Поставете дробчетата в тавата, сложете отгоре лука, и нарязания чесън. оставете за 15 мин. в хладилника,.
Настържете двата домата, сложете ригана, излейте върху дробчетата сложете отгоре маслото.
Печете в загряла фурна на 180 до готовността на дробчетата или докато соса изври.
2 коментара:
От малък не обичам дробчета, но въпреки това горното изглежда адски вкусно. :)
:-) Ние си ги хапнахме с голямо удоволствие...
Поздрави!
Публикуване на коментар