3 патладжана
1 ч.лъжица червен пипер
1/2 ч.лъжица кимион
1/2 ч.лъжица черен пипер
3 суп.лъжици лимонов сок
4 скилидки чесън, пресовайте
зехтин
магданоз
Нарежете патладжана на четвъртини, посолете и оставете за 30 мин.
Сложете в гевгир и измийте под течаща вода, подсушете.
Загрейте в дълбок тиган малко олио, сложете патладжана запържете и после задушете.
Махнете от огъне, подправете с чесъна, червен пипер, кимион, черен пипер, сол, лимонов сок и зехтин.
Приберете в хладилника за да се охлади. Поднесете поръсена с магданоз
1 ч.лъжица червен пипер
1/2 ч.лъжица кимион
1/2 ч.лъжица черен пипер
3 суп.лъжици лимонов сок
4 скилидки чесън, пресовайте
зехтин
магданоз
Нарежете патладжана на четвъртини, посолете и оставете за 30 мин.
Сложете в гевгир и измийте под течаща вода, подсушете.
Загрейте в дълбок тиган малко олио, сложете патладжана запържете и после задушете.
Махнете от огъне, подправете с чесъна, червен пипер, кимион, черен пипер, сол, лимонов сок и зехтин.
Приберете в хладилника за да се охлади. Поднесете поръсена с магданоз
Няма коментари:
Публикуване на коментар