2-3 парчета , рибни филета ( Tilapia, треска, камбала и др...)
3 скилидки чесън, пресовани
3 скилидки чесън, пресовани
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици рибен сос
2 супени лъжици кафява захар
1 / 2 чаена лъжица бял пипер
1/4 чаена лъжица черен пипер
1 / 3 чаена лъжица куркума
1 / 2 чаена лъжица лют червен пипер
2 супени лъжици рибен сос
2 супени лъжици кафява захар
1 / 2 чаена лъжица бял пипер
1/4 чаена лъжица черен пипер
1 / 3 чаена лъжица куркума
1 / 2 чаена лъжица лют червен пипер
Комбинирайте съставки за марината , като се разбърква добре за да се разтвори захарта. тествайте на вкус марината преди да подправите рибата.
Втрийте марината в филетата като използвайте ръцете си, всички страни трябва да са покрити. Сложете в хладилника да се маринова, докато подготвите скарата или тигана./ за 30 мин./
Втрийте марината в филетата като използвайте ръцете си, всички страни трябва да са покрити. Сложете в хладилника да се маринова, докато подготвите скарата или тигана./ за 30 мин./
Поднесете със свежа салата.
3 коментара:
I really wanted to read this recipe but it's not in English.
And... you don't have a translator widget.
And when I tried to use google on it, it wouldn't translate.
Why is that? And why would you post this on an English-speaking website if it would be impossible for most viewers to understand?
this translation
2-3 pieces, fish fillets (Tilapia, cod, halibut, etc ...)
3 cloves garlic, pressed
3 tablespoons olive oil
2 tablespoons fish sauce
2 tablespoons brown sugar
1 / 2 teaspoon white pepper
1 / 4 teaspoon pepper
1 / 3 teaspoon turmeric
1 / 2 teaspoon cayenne pepper оr chili powder
1 / 2 teaspoon chili flakes or cayenne pepper
Публикуване на коментар