събота, 6 август 2011 г.

Пилешки сърчица





около 505-600 гр. пилешки сърчица
1 голям морков
2 средни глави лук
2 големи скилидки чесън
1 чаена чаша доматен сос
1/2 чаена чаша вода
1 чаена лъжица червен пипер
2 супени лъжици масло / 30 гр.
копър
соев сос
сол и черен пипер




Загрейте тигана и разтопете маслото.
Пилешките сърчица се измиват и се задушават в маслото за 3-4 мин.
Намалете огъня и прибавете лука и чесъна, покрийте и задушете за 5 мин. Прибавете нарязания морков, доматения сос и водата.
Покрийте и варете,като оставите на слаб огън докато голяма част от течността се абсорбира, като се разбърква от време на време за около 20 мин.
Сложете соев сос, сол, черен пипер. Тествайте на вкус.
Поднесете с прясно нарязан копър.







Салата с авокадо, домати и боб


5 коментара:

Аелис каза...

Много вкусни изглеждат пилешките сърчица - направо чудни!
Поздрави!

КАТЕРИНА каза...

Всичко изглежда много апетитно, а снимките истайлинга на храната са уникални, направо уникални!Прегръдки,Лати:)

Габи каза...

Изглеждат супер апетитно! Не съм виждала ястие с пилеши сърчица от детските си години :) Благодаря за идеята! Хубав и лъчезарен неделен ден!

DryThyme каза...

И на мен много ми харесаха ще ги пробвам в най-скоро време, че имам едни замразени :)

Rosemary Mullally каза...

I want to make this