около 505-600 гр. пилешки сърчица
1 голям морков
2 средни глави лук
2 големи скилидки чесън
1 чаена чаша доматен сос
1/2 чаена чаша вода
1 чаена лъжица червен пипер
2 супени лъжици масло / 30 гр.
копър
соев сос
сол и черен пипер
Загрейте тигана и разтопете маслото.
Пилешките сърчица се измиват и се задушават в маслото за 3-4 мин.
Намалете огъня и прибавете лука и чесъна, покрийте и задушете за 5 мин. Прибавете нарязания морков, доматения сос и водата.
Покрийте и варете,като оставите на слаб огън докато голяма част от течността се абсорбира, като се разбърква от време на време за около 20 мин.
Сложете соев сос, сол, черен пипер. Тествайте на вкус.
Поднесете с прясно нарязан копър.
Салата с авокадо, домати и боб
5 коментара:
Много вкусни изглеждат пилешките сърчица - направо чудни!
Поздрави!
Всичко изглежда много апетитно, а снимките истайлинга на храната са уникални, направо уникални!Прегръдки,Лати:)
Изглеждат супер апетитно! Не съм виждала ястие с пилеши сърчица от детските си години :) Благодаря за идеята! Хубав и лъчезарен неделен ден!
И на мен много ми харесаха ще ги пробвам в най-скоро време, че имам едни замразени :)
I want to make this
Публикуване на коментар