петък, 2 август 2013 г.

Газпачо


1  краставица, разполовена и изчистена от семките
2 червени чушки
4 доматчета
1 глава червен лук
3 скилидки чесън, смян
3 чаени чаши доматен сок
1/4 чаена чаша бял винен оцет
1/4 чаена чаша  зехтин
1/2 супена лъжица сол
1 чаена лъжица  прясно смлян черен пипер






 



Грубо нарежете краставица та, чушките, домати и червен лукПоставете всеки зеленчук поотделно в кухненски робот и нарежете  грубо.
Комбинирайте ги в голяма купа и добавете чесъна, доматен сок, оцета, зехтина, солта и череният пипер. Разбърква се добре и се сервира. Колкото по-дълго гаспачо седи, толкова повече ароматите се смесват.

източник:foodnetwork.com - Ina Garten

1 коментар:

Dani каза...

Краси, много апетитно си ни я поднесла :)
Поздрави!