3 яйца
1/8 ч. чаша вода или мляко
1 ч.чаша сирене
1/2 ч.чаша брашно /може да сложите малко повече трябва тестото да е гъстичко/
1 супена лъжица захар
1/2 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица бакпулвер
1/8 ч. чаша вода или мляко
1 ч.чаша сирене
1/2 ч.чаша брашно /може да сложите малко повече трябва тестото да е гъстичко/
1 супена лъжица захар
1/2 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица бакпулвер
Отделете белтъците от жълтъците. В отделна купа смесете жълтъците, сиренето и останалите сухи съставки.Разбийте белтъците и ги прибавете към сместа. Разбъркайте. Нагорещете тефлоновия тиган. Намажете го с масло. И с лъжица от супа сипете от сместа в тигана, когато от горна страна започват де се образуват дупчици ,значи трябва де се обърнат. Пържят се 3-4 мин. от всяка страна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар