събота, 11 юли 2009 г.

Пилешки дроб с розмарин и МAGGI® Унисос



0,500кг пилешки дроб
1 глава лук
3- 4 суп.лъжици МAGGI® Унисос
1/2 ч.лъжица розмарин
1/3 ч.лъжица черен пипер
1/2 ч.лъжица червен пипер
1/3 ч.лъжица кимион
щипка кориандър
1/4 ч.лъжица сол, внимателно със солта да не ги пресолите
2 суп.лъжици масло
около 1/4 ч.чаша брашно




Измийте дробчетата, изцедете и подсушете. В дълбока чиния се разбърква брашното с черния пипер, червения пипер, кимиона, кориандъра.Овалват се пилешките дробчета. В дълбок тиган се сгорещява маслото.В тигана се изпържват за 5 мин. пилешките дробчета. Прибавете лука и МAGGI® Унисос, розмарина, солта, похлупете и задушете за 10 мин.

3 коментара:

Maria каза...

Tези дробчета изглеждат супер.. а унисоса прави чудеса с месото :)

Dimitrana S. каза...

Вкусно! А снимките ти, Латинка, стават все по-добри!

Поздрав най-сърдечен за теб :-)

ghost13 каза...

Mиме благодаря ти много, а унисоса найстина ги направи много, много вкусни:-)

Дими Благодаря ти!!!:-)
с повечко светлинаи търпение стават пусти му снимки :-)