500 гр. кайма
3 супени лъжици олио
1 глава кормит лук
1/3 кубче заленчуков бульон
черен пипер
3 стръка магданоз
15 супени лъжици брашно с връхче
2 ч.лъжици бакпулвер
3/4 чаена чаша кисело мляко + 1 чаена лъжица сода
3 яйца
Каймата се запържва с накълцания лук. Щом сместа изтине се слага в купа при брашното, бакпулвера, киселото мляко + содата, олиото, яйцата, половинка стрит бульон, черен пипер и магданоза. Разбъркваме добре и се изсипва в намаслена тавичка. Пече се на умерена фурна.
5 коментара:
Ау, това е много интересна идея, браво!
Поздрав и :-) за теб, Лати!
Дими благодаря,
и лек и слънчав ден!!!
Страшно хитра идея -поздравления
Много оригинална идея и красиво поднесена Лати! Поздрави и целувки!
Dani, Миме Благодаря Ви мили момичета,
Публикуване на коментар