1/2 чаена чаша оцет
1/4 чаена чаша соев сос
1 / 2 глава лук, ситно нарязана
5 - 6 скилидки чесън, ситно нарязани
един малък пръст джинджифил, ситно нарязан
1-2 бр дафинов лист
2 супени лъжици масло
сол
прясно смаян черен пипер
чили пипер, по избор
В тигана, загряваме маслото. Задушаваме лука, джинджифил и чесън докато се смесят ароматите.Налейте оцета и соевият сос. Сложете дафиновия лист. Оставете да заври леко докато слабо се концентрирана около 3-4 минути. Внимателно добавете рибата и пържете. Подправете с прясно смаян черен пипер на вкус. Добавете чили пипер, ако желаете.Подправя се със сол, ако е необходимо, на вкус.
Сервирайте с ориз и свежа салата.
източник: thecookmobile.com
1 коментар:
Мхм....този карамелен загар може би ще ме накара да направя и аз риба у дома.Изглежда толкова апетитно,а снимките/както винаги/ са прекрасни.
Уснихната и спорна седмица Лати!
Публикуване на коментар